Iedereen in zijn kracht

Wanneer we ontwikkelen plaatsen we de schoenmakers bij hun leest. Daarom vertellen we onze medewerkers niet wat ze moeten doen en hoe; zij vertellen het ons.

Onze organisatie bestaat uit een vaste kern van diverse persoonlijkheden met een sterke visie op ons eigen vakgebied en de wereld om ons heen.
Anders dan traditionele top-down ontwikkelaars organiseren we onze samenwerkingen met (online-) tools die op dagelijkse basis inzichtelijk maken wie welke rol vervult, welke taken hierbij horen en wat de performance-indicatoren en verwachtingen zijn binnen elke rol.
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk zijn eigen ding te laten doen. Datgene waar doen waar hij of zij goed in is. Waar hij of zij van geniet. Of zijn of haar kracht optimaal kan inzetten om die missie en visie van RE:BORN succesvol te voltooien. Maar ook om zwaktes helder te maken en op te vangen. Want die mogen er ook zijn. Deze manier van werken heet Holocracy, en wij zijn de eerste vastgoedorganisatie van Nederland die dat heeft doorgevoerd.


Vacatures

Spreken onze visie en projecten jou aan en ben je ervan overtuigd dat jij met jouw kennis en kwaliteiten onze organisatie kan versterken of werk je vanuit jouw organisatie met dezelfde ideeën en ben je geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.


Open sollicitatie
Amsterdam, Nederland
Medior Projectontwikkelaar
Amsterdam, Nederland
Ambitieuze Executive Assistant
Amsterdam, Nederland

Ons teamJouke Hennipman
Technisch ontwikkelaar


LinkedInKarianne Kraaijestein
Marketing


LinkedInSaman Mohammadi
Directeur


LinkedInLena van der Wal
Projectontwikkelaar


LinkedInMarcella Wong
Projectontwikkelaar


LinkedInMatthijs Bergacker
Technisch ontwikkelaar


LinkedInNiel Slob
Directeur


LinkedInRaouf Jarmo
Projectontwikkelaar & Financiën


LinkedInRick van der Veen
Projectontwikkelaar


LinkedInCarolien Vlaar
Projectontwikkelaar


LinkedInLaura Zijlstra
Operations & HR


LinkedIn
Maak een afspraak